Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 2- izb. byt (54 m2) / Učňovská / Košice - Šaca | Košice-Šaca

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Učňovská
Celková výmera: 54 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom štýlový 2 izbový byt situovaný na začiatku mestskej časti Košice - Šaca, ul. Učňovská.

Tento 2 izbový byt so štedrou výmerou 54 m2 sa nachádza na 5. poschodí, jeho orientácia je na Západnú stranu a ponúka krásne moderne bývanie. Daný bol do užívania v roku 2020. K dispozícií máte modernú kuchyňu s kuchynskou linkou v ktorej sú zabudované vstavané spotrebiče (umývačka riadu, chladnička, mraznička, digestor a indukčná varná doska), v kuchyni sa taktiež nachádza jedálensky stôl pre 4 osoby, ďalej máme priestrannú obývačku, kúpeľňu v ktorej máte práčku kombinovanú so sušičkou, spálňu v ktorej je umiestnená vstavaná skriňa na mieru s množstvom úložného priestoru a v tejto spomínanej spálni sa nachádza aj východ na loggiu. V celom byte sú osadené plastové okná, obložkove zárubne, v izbách laminátové podlahy a v kúpeľni keramická dlažba. O tepelný komfort a pohodu aj počas teplých letných dní sa Vám postará klimatizácia umiestnená v obývačke. Spojenie s online svetom Vám v tomto byte zabezpečuje internet od firmy UPC. Prenajíma sa kompletne zariadený, tak ako ho vidíte na fotkách, okrem dekorácií (kvietky a pod.).

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, kde po ľavej ruke máme kúpeľňu, na pravo sa nachádza spálňa a priamo oproti nám obývačka, ktorá je riešená modernou formou open space, prepojená s kuchyňou.

Bytový dom je zateplený, nachádza sa v ňom moderný výťah a o Váš pocit bezpečia sa postará zavedený kamerový systém.


Cena prenájmu: 590,- € / mes. (vrátane energií a internetu)


Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov. Pri rezervácií nehnuteľnosti je nutné zložiť 2 mesačný depozit. Prvá platba nájomného je pri nástupe na byt.

V prípade záujmu kontaktujte: Ing. Marek Vološinyi / senior maklér, kontakt: 0948 757 313, email: volosinyi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Šaca
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
51 m2
Podlahová plocha:
54 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
5
Celková plocha:
54 m2
Orientácia:
západ
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti